Over ons

Contact

Wij zijn een paar jaar geleden begonnen met onze Tuinhulpservice in Hilvarenbeek door onze gedeelde passie voor tuinen. We zijn klein begonnen en langzamerhand merkten we dat er steeds meer vraag kwam naar tuinonderhoud. Hierdoor zijn wij gegroeid qua opdrachten en is onze Tuinhulpservice een stuk groter geworden.

Steeds meer mensen besteden de laatste jaren hun tuinonderhoud uit, omdat het hen veel tijd en moeite kost. Doordat wij geen hoveniersbedrijf zijn, kunnen wij minder geld vragen voor hetzelfde werk. Wij zijn een lokaal bedrijf bestaand uit gepassioneerde teamleden met groene handen. Wij helpen onze medebewoners graag een handje voor een klein bedrag.

Wij hebben veel plezier in ons werk en maken met liefde uw tuin in orde. U kunt ten alle tijden een afspraak maken of u kunt vrijblijvend het contactformulier op onze website invullen. U kunt bellen voor een afspraak naar: 0657205007 of u kunt een mailtje sturen naar: tuinhulpservice@gmail.com. Wij staan altijd klaar voor uw tuinonderhoud en voor het tuinonderhoud van alle andere bewoners van Hilvarenbeek en omgeving. We zien u snel!

Goedkoop uw tuinonderhoud uitbesteden?

We vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Neem direct contact met ons op.

Contact